Totuus Ulvilan murhan hätäpuhelusta vie lukijat Suomen rikoshistorian erikoisimman murhatutkinnan pimeälle puolelle. Kirja kertoo Ulvilan murhan hätäpuhelusta ja siitä, miten ja miksi siitä tuli murhan tärkein todiste. Hätäpuhelusta suurelle yleisölle uutisoidut asiat ovat herättäneet ihmetystä ja kysymyksiä. Ratkeaako murha hätäpuhelua kuuntelemalla? Kuuluuko siinä murhaajan ääni? Onko hätäpuhelu aito vai näytelty? Onko sitä manipuloitu? Näihin kysymyksiin kirjassa haetaan vastauksia, ja niitä myös saadaan.

 

Kirjaa myyvät mm. BoD,  Suomalainen Kirjakauppa, Adlibris, Akateeminen Kirjakauppa, Kansallinen Kirjakauppa, Booky ja PrismaKirjaa voi ostaa myös suoraan kirjoittajalta viestillä kohdasta "Ota yhteyttä". Kirja on myynnissä kesän ajan myös Punkalaitumen keskustassa PunkaShopissa (to-pe 10-18 ja la 10-15).

E-kirjaa myyvät mm. Ellibs, Kobo, BoD ja Google.Play.

 

Täysin erilainen lukukokemus, jonka myötä käsitykseni murhatapauksesta muuttui. Olen monttu auki siitä, miten heppoista ja huoletonta viranomaisten työskentely onkaan ollut. Toivoisin, että vielä joskus saisin lukea teoksen, jossa avattaisiin, kuinka tutkinta eteni poliisiorganisaatiossa, johon menetin ison osan uskoani jo Pasilan miehen tapauksen yhteydessä. Tilatkaa Niinalta kirja ja lukekaa. Parilla kympillä pääsee käsiksi huolellisen selvitystyön tuloksiin.

  • toimittaja Heli Lehtelä

 

Luoja varjelkoon meitä ulvilamaisilta poliiseilta, syyttäjiltä, tuomareilta, lautamiehiltä, rekonstruktioijilta & "asiantuntijoilta". Huh mikä teos! Suosittelen, joskin teos vie yöunet ja lujan luoton oikeusvarmuuteen ja -valtioon.

  • toimittaja, kirjailija Maria Asunta

 

Murhajutun keskeisen todisteen väärentämisestä ilmestyi juuri kirja. Kirjoittaja, juristi Niina Berg tuntee perinpohjin Auer-casen molemmat haarat, ja on tehnyt tarkkaa työtä hätäkeskusnauhan kanssa. Suosittelen. Kirja on oiva opintoretki teemaan ”ihanko totta Suomessa on maailman rehellisin poliisi?”

  • toimittaja Mikko Niskasaari

 

Ulvilan surmasta on vuoden sisään julkaistu kolme kirjaa. Melko runsaasti. Koska seurasin toimittajana monipolviset oikeuskäsittelyt, hieman kiinnostelee teosten sisältö. Auerin ystävä Niina Berg tulkkaa hätäkeskuspuhelua omintakeisella ”utuisella” tyylillä. Teoksella Totuus Ulvilan murhan hätäpuhelusta on kuriositeettiarvo, jonka paras ominaisuus on lyhyys.

  • toimittaja, kirjailija Soila Ojanen

 

Totuus Ulvilan murhan hätäpuhelusta

Kirjoittaja: Niina Berg

Kustantaja: BoD

Kansi: Anna Elo

Pehmeäkantinen

132 sivua

ISBN 9789528072287

Julkaistu: 29.05.2024

Luo oma verkkosivustosi palvelussa Webador